Telefon:

06 20 469 42 24

hang-, fény- és színpadtechnika

Élőzene rendezvényre

Cégünk minden szinten a maximumot nyújtja. A rendezvény hangosítás és fénytechnika biztosításon túl, élőzenés zenekarok közvetítését is vállaljuk igény szerint. A rendezvény típusának megfelelően ajánlani tudunk profi zenészeket és zenekarokat. A következőkből lehet választani. Ha sikerült, kérjük írja meg a Kapcsolat oldalon: cigányzenekar, cigányzene, esküvői zenekar, party zenekar, party zene, lakodalmas zenekar, lakodalmas zene, mulatós zene, élőzene.

Disc Jockey

DJ is igényelhető céges vagy privát rendezvényre egyaránt. Profi és széleskörű zenei ismerettel rendelkező, több műfajban is jártas lemezlovast is képesek vagyunk biztosítani. Disco, retro vagy elektronikus zene, minden kérést teljesítünk.

Esküvői zenekar

Az esküvői ceremónia lebonyolítása után jöhet a zene és a tánc.Örökzöld külföldi és magyar nóták. Keringő és lírai dalok. Pop, rock, rap, metál együttesek és előadók világhírű slágerei. Ilyen széles repertoárt játszó esküvői zenekar tökéletes választás lehet.

Party zenekar

Táncolható zenék a rock and roll-tól kezdve, a disco zenén át, egészen  a dallamos rock-ig. Színvonalas hangzás és profi zenészek garantálják a  felejthetetlen hangulatot.

party zenekar

Mulatós zenekar

Több tucat esküvőn nagy sikerrel játszó lakodalmas zenekar húzza a talpalávalót. Hamisítatlan magyar és cigány nóták. Vidám muzsikaszó, hajnalig tartó mulatás élő zenével.

cigányzene

Ne keressen tovább

Lépjen velünk kapcsolatba és pontosan megtervezzük esküvője vagy rendezvénye zenei aláfestését és repertoárját. Minőségi zenészek és több évtizedes múlttal rendelkező profi zenekarok állnak rendelkezésre. A megkeresés után email-ben egyeztetik kollégáink a rendezvény típusát, és ennek megfelelően ajánlanak majd alternatívákat. Forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk jelentkezését!