Telefon:

06 20 469 42 24

Profi hangtechnika

Profi hangtechnika nélkül nehéz ma már elképzelni bármilyen színvonalas rendezvényt vagy találkozót. Céges rendezvények, magán összejövetelek, konferenciák, kiállítások, esküvők mind jelentős és kiemelt események. Mindezek nívós hangtechnika nélkül bizony jelentéktelen pillanatokká változhatnak. Egy minőségi hangosítás hozzáértő hangtechnikus kollégával garantáltan tökéletes hangminőséget eredményez. És ez a munkatársaknak, közönségnek, vendégeknek is örömet szerezhet.

hangtechnika

Hangtechnika bérlés

Lehetőség van teljes hangtechnika bérlésre is. Hangfalak, erősítők, keverők, mikrofonok mind rendelkezésre állnak, akár a legnagyobb rendezvények kiszolgálására is. Segítünk kiválasztani a megfelelő hangrendszert és eszközöket az adott esemény nagyságához mérten. Hangtechnikai rendszereink és a hozzájuk tartozó teljes felszereltséget minden eseményre rendelkezésre tudjuk bocsájtani.  Ha bármilyen speciális kérése felmerül, ossza meg velünk és megpróbáljuk teljesíteni.

Hangtechnikus szakember

Szolgáltatásaink mellé szinte minden alkalommal biztosítjuk a megfelelő szakembert. Nem kell azon aggódnia senkinek, hogy ki fogja hozni-vinni, és kezelni a hangtechnikát. A hangosítás teljes folyamatát biztos kézben tartja megfelelően szakképzett kollégánk. A rendezvény helyszínre kiszállítja, összerakja, kihangosítja, lenavigálja, szétszereli és elszállítja a komplett hangrendszert.

mikrofonok - hangosítás

Teljes körű szolgáltatás

Mindenkinek segítünk a számára legjobb megoldást megtalálni. Technikai eszközeink és felkészültségünk, garantálják a minőséget, melyre a rendezvény során szükség van. Lehet kisebb vagy több száz fős rendezvény, a hangosításról gondoskodunk a felmerülő igényeik és elképzelések szerint. Honlapunkon részletes információkat talál szolgáltatásainkról. Árajánlatot kérhet azonnal a kapcsolatfelvétel után.