Telefon:

06 20 469 42 24

Farsangi buli hangosítás

A farsangi buli hangosítás legalább annyira fontos eleme a rendezvénynek, mint a hozzá elengedhetetlen kiváló jelmezek sokasága. A tökéletes hangosítás meghatározza a party minőségét, és a részvevők hangulatát. Ha minden jól szól, akkor a farsangi társaság szó szerint szárnyra kap a viselt jelmezekben, és fergeteges bulizásba csap át. Így lehet a farsangi találkozó felejthetetlen élmény mindenki számára.
Profi farsangi buli hangosítás
Farsangi buli hangosítás

ELECTRO VOICE hangrendszer maximum 150 főig

Ezek az Electro Voice Zlx hangrendszerekből összeállított eszközcsomagok egy 150 fős létszámú rendezvényt tökéletesen kielégítenek hangzásban. A komplett hordozható mobil hangrendszer magába foglalja az aktív hangfalakat, keverőpultot, és az összes mikrofont. Ugyanakkor, ha bármilyen egyedi kívánság van azt is teljesítjük. A részleteket az előzetes helyszíni felmérés alkalmával kell egyeztetni, hogy senkit ne érjen meglepetés.

Farsangi buli hangosítás + DJ

A megfelelő hangtechnika biztosítása az alapja egy jó bulinak, viszont kell hozzá egy profi DJ is, aki nem csak kezelni tudja a keverőpultot, hanem érzi a buli ritmusát, és képes fokozni a farsangi hangulatot. Ha ránk bízza a teljes hangosítást és DJ biztosítást, akkor garantáltan jól fogja magát mindenki érezni.
farsangi buli DJ
Profi DJ és hangtechnika

Mobilhang a hangosítás specialista

Vállaljuk privát és céges rendezvények teljes körű hangosítását. Igény esetén biztosítjuk a megfelelő hangtechnikust és DJ-t is a profi hangminőség eléréséhez, és a rendezvény színvonalának emeléséhez. Hangtechnikai felszereltségünk akár a több 1000 fős események hangosítására is alkalmas. A világ legelismertebb és leggyakrabban alkalmazott hangrendszerei vannak a birtokunkban, így garantálni tudjuk a tökéletesen élvezhető hangminőséget bármilyen rendezvényről is legyen szó.