Mobil:

06209769116

Esküvő hangosítás országosan

Tökéletes esküvő hangosítás Budapest és az ország teljes területén. Vállaljuk esküvőjük teljes technikai hátterének kivitelezését, legyen szó egy kisebb esküvői fogadásról vagy egy több száz fős lagziról. Helyszín adottságainak megfelelő technikai csomagokat biztosítunk elképzeléseik szerinti összetételben, igény szerint fénytechnikával és hangulatvilágítással is kiegészítve.

Ceremónia hangosítás

Szertartásának hangosítását kültéren és beltéri helyszínen is egyaránt vállalni tudjuk. Felső kategóriás mikrofonokkal dolgozunk, mindezt kiváló hangrendszerekkel párosítva, hogy a ceremónia részleteit és az esemény hangulatát a helyszín bármely pontjáról tökéletesen élvezhessék hozzátartozóik és barátaik.

esküvő ceremónia hangosítás

Hangtechnika bérlés esküvőre

A tökéletes helyszínt a tökéletes hangzással szeretné megtölteni? Válasszon kifejezetten esküvői rendezvényekre összeállított technikai csomagjaink közül. Hang- és fénytechnikát egyaránt biztosítani tudunk. Hangrendszereink segítségével bármilyen zenei műsor minőségi hangosítása biztosított, a tánctér megvilágítására összeállított fénytechnikák segítségével tovább fokozzuk az ünneplés hangulatát.

Esküvői DJ szolgáltatás

Megbízható és színvonalas zenei szolgáltatót keres esküvőjére? Forduljon hozzánk bizalommal. Személyes találkozás alkalmával egyeztetjük elképzeléseiket és zenei kívánságaikat, hogy a kedvenc stílusaik és előadóik szólaljanak meg az esküvőn.

esküvői dj bérlés

Hangulatvilágítás esküvőre

A dekoráció és atmoszféra fontos elemét adják a hangulatfények, melyekkel az esti óráktól egy látványos köntösbe öltözik a helyszín. A falak és oszlopok mentén, bokrok tövében, mennyezeten vagy takaró elemek mögött elhelyezett színes lámpáink segítségével különleges fényjátékot adunk esküvőjének.

esküvői hangulatvilágítás