Mobil:

06209769116

Rendezvény hangosítás

A mobilhang hangtechnika színvonala rendezvény hangosítás terén is kiemelkedő. Nívós eszközeink és megbízható hangtechnikus kollégáink segítségével, elsőrangú szolgáltatást nyújtunk magán és céges megrendelőknek. Mindig a legjobb hangminőségre törekszünk és el is érjük. Nagy tapasztalattal rendelkezünk esküvői ceremónia hangosítás, továbbá karácsonyi rendezvény hangosítás és szilveszteri hangosítás terén!

rendezvény hangosítás

Rendezvény hangosítás bárhova

Céges, kulturális, privát vagy élő zenés rendezvényekhez kifogástalan hangzást és ideális hangerőt biztosítunk. Tapasztalt  kollégáink tökéletesen felmérik a helyszín adottságait, és a lehetőségekhez képest a maximumot hozzák ki belőle.

Rendezvény típusok

A következő rendezvények minőségi hangosítását vállaljuk: Konferenciák, kiállítások, workshopok, csapatépítők, céges vacsorák és fogadások, bankettek, osztálytalálkozók, házibulik, kis- és nagy létszámú partik, bulik, bálok, utcabálok, iskolai-, főiskolai, egyetemi- és művelődési ház rendezvények, sportesemények, családi napok, falunapok, élő koncertek, esküvők. Télen vagy nyáron, kint vagy bent, kültéri vagy szabadtéri. Tőlünk minden körülmények között ugyanaz a magas színvonalú hangosítás várható. Nem ismerünk lehetetlent.

Rendezvény hangosítás árak

Rendezvények hangosításának ára több minden alapján adódnak össze. Először azt kell felmérnünk, hogy az adott rendezvény milyen hangtechnikai eszközöket igényel, és ehhez mekkora személyzetet kell biztosítani. Más típusú hangosítás kell egy megnyitó vagy kiállítás beszédhez vagy éppen egy színpadi előadáshoz. És megint csak más technikai hátteret kíván meg egy esküvői szertartás, ahol a beszéden túl például zenei aláfestés is szükséges.

Még két fontos tényező

Egészen pontos árajánlat úgy adható, ha bele van számolva, az is hogy a rendezvény szabadtéri vagy zárthelyi. Hangosítás tekintetében egész más akusztikai beállításokat követel meg egy külső vagy belső rendezvény. Plusz a helyszín távolsága is hozzáadódik. Ezek alapján számoljuk ki a végső árat, így senkit sem érhet meglepetés.