Telefon:

06 20 469 42 24

Fénytechnika minden eseményre

Magas színvonalú fénytechnika biztosítása kivétel nélkül minden céges és privát rendezvényre, koncertre, konferenciára vagy éppen privát eseményre. Kategóriájuk egyik legjobb színpadtechnikai eszközei a világon. Mindezek széles repertoárjából választhat minden kedves meglévő és leendő partnerünk.

profi fénytechnika

Különböző kisebb, és egészen nagy teljesítményű intelligens robotlámpák, programozható lézer fények, RGB nagy fényerejű LED-lámpák, LED-falak, DMX fényvezérlők, hangaktív fényeffektek, stroboszkópok vannak raktáron.

Profi vizuáltechnikai megoldások

Minden igényt kielégítő világítástechnika. Látványos fénytechnika tervezése és kivitelezése rendezvényre, kiállításra, koncertre, céges és családi eseményre,  fesztiválra. Fénytechnikában is képesek vagyunk ugyanazt a profizmust nyújtani, mint hangosítás terén.

Felkészült technikus csapat

Az esküvőktől kezdve, a céges bulikon át egészen a legnagyobb színházi előadásokig mindent tökéletesen kitudunk szolgálni. Színpadtechnikai cégünk fénytechnikában a legjobb eszközökkel rendelkezik. Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink pedig, garanciát jelentenek a minőségi szolgáltatásra. Keresse bátran kollégánkat a megadott telefonszámon, vagy írjon üzenetet email címünkre. Minden levélre válaszolunk egy napon belül. Hívását pedig a hét minden napján fogadjuk.