Mobil:

06209769116

Hangosítás bérlés

A Mobilhang hangosítás bérlés szolgáltatása elérhető bárki számára Budapest és Magyarország teljes területén. Hangtechnikát kölcsönzünk bármilyen kültéri vagy beltéri rendezvény, esküvő, konferencia, céges- és privát eseményhez egyaránt. Garantált minőségi hangzás, csúcstechnika, kedvező árak.

Bérelhető hangrendszerek

Rendezvénytechnikai eszközeink a kisebb- és nagyobb események igényeit is maximálisan kielégítik. Professzionális JBL-EON 515XT és 615, QSC-K széria, ELECTRO VOICE, L’ACOUSTICS hangrendszereink alkalmasak élőzenei műsorok, koncertek, beszédek, konferenciák, ceremóniák, esküvők, ünnepségek, megnyitók hangosítására.

hangtechnika bérlés
Bérelhető profi hangrendszerek

Hangtechnika kiszállítás országosan

Vállaljuk a hangtechnika gyors kiszállítását az ország bármelyik pontjára. Minden esetben tartjuk a megbeszélt időpontot. A hangrendszer pontosan érkezik a megrendelés szerint.

Hangtechnika telepítés

A hangtechnika kiszállítása mellett igénybe vehető hangrendszer telepítés szolgáltatásunk. A szállítást követően szakszerűen elvégezzük a telepítést és üzembe helyezést. Külön kérésre fénytechnikát is tudunk biztosítani, valamint a hang- és fényrendszerek kezeléséhez technikus kollégát is.

hangosítás bérlés
Hangrendszer bérlés kedvező áron

Hangosítás bérlés árak

A hangosítás bérlés árak mindenki számára megfizethetők. Árlistát ezzel kapcsolatban azért nem lehet megjelentetni, mivel minden esemény egyedi, egyszeri és megismételhetetlen. Nincs két egyforma rendezvény. Meghatározó a lebonyolítás helyszíne és típusa, a hangrendszer telepítésének körülményei, az igényelt rendezvénytechnikai eszközök mennyisége és kölcsönzésének időtartama, esetleg további plusz szolgáltatások. A végső ár kalkulációt a pontos részletek egyeztetése után tudjuk csak elküldeni. Bízza ránk rendezvénye hangosítását, vagy béreljen tőlünk hangtechnikát. Garantált minőség, megfizethető árak, profizmus.