Mobil:

06209769116

Kültéri és beltéri hangrendszer

A Mobilhang hangrendszer terén is világmárkákat alkalmazz. Kültéri és beltéri rendezvények hangosításhoz egyaránt. Így a kisebb és a nagyobb rendezvények, események legjobb hangminőségét biztosítja megrendelői számára. JBL-EON 515XT és 615, QSC-K széria, ELECTRO VOICE, L’ACOUSTICS professzionális hangrendszerek állnak rendelkezésre. Lehetőség van a hangtechnika bérlésére is, de igény esetén hangtechnikus szakembert is tudunk adni mellé. Megbízható és minőségi hangtechnika rendezvények kihangosítására. A JBL EON és QSC K széria kiemelkedő minőséget, elismert ipari standard-et jelent a hangtechnikai eszközök piacán. Amennyiben kompromisszummentes megoldást keres, foglalja le most a legjobb eszközeinket.

JBL EON és QSC hangrendszerek szabadtéri rendezvényekhez

jbl eon hangrendszer bérlés
JBL EON

Megbízható és minőségi hangtechnika utcabálok és egyéb szabadtéri rendezvények hangosítására. A JBL EON és QSC K széria szintén az egyik legjobbak a hangtechnikai eszközök között. Mindkét hangrendszerben megtalálhatók a profi aktív- és passzív hangfalak, erősítők, hangszín szabályozók és  mikrofonok. A garantált profi hangminőséget mindkét ismert paci márka tudja.

QSC K hangtechnika bérlés
QSC

ELECTRO VOICE hangrendszer, kisebb, maximum 150 fős eseményre

Electro Voice Zlx hangrendszerekből összeállított eszközcsomagok. A teljes hordozható mobil hangrendszer tartalmazza az aktív hangfalakat, keverőpultot, mikrofonozást. Alkalmas céges és privát rendezvények, esküvők, bankettek, egyetemi bulik és egyéb zenés események színvonalas hangosításához.

Electro Voice hangrendszer
ELECTRO VOICE

L'ACOUSTIC hangrendszer több 1000 fős rendezvényre

A L’acoustics a világpiac vezető hangtechnika márkáinak egyike. A gyönyörű hang szépsége rejlik benne. A professzionális hangosítás éllovasa. Sportesemények, komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, fesztiválok nélkülözhetetlen minőségi hangrendszere. A Mobilhang is ezen hangrendszer elkötelezettje. Az általunk hangosított események és rendezvények tökéletes hangminőség jegyében zajlanak. 

L'ACOUSTICS

A L’acoustics hangrendszere több ezer fős rendezvény hangosítására is alkalmas. Hat mélynyomó és tucatnyi topláda birtokában bármilyen volumenű rendezvényt kitudunk szolgálni. Irányítható és pontosan beállítható hangsugárzás, gyors- és mobilis telepítés, ez a L’acoustics.

L'acoustic szubláda
L'ACOUSTICS

Ezek a profi hangrendszerek, valamint a felkészült hangosító szakembereink garantálják a rendezvények 100%-os minőségét. Bízza ránk a hangosítást, és élvezze a kristálytiszta hangokat.