Telefon:

06 20 469 42 24

Komplett hangosítás és hangrendszer

A mobilhang csapata hangosítás terén is csak kizárólag prémium hangtechnikát alkalmaz. A minőségi hangzás velünk minden esetben garantált. Biztosítjuk a legjobb és legképzettebb hangmérnököt, bármilyen rendezvényről vagy koncertről legyen szó. Valamint az eszközparkunk is kivételesen széles választékot vonultat fel. Hangfalrendszereink pedig kiváló hangminőséget nyújtanak.

hangosítás

Hangosítás bérlés

Nálunk minden megvan amire csak szükség lehet kültéri és beltéri hangosításhoz. Mikrofon, hangfal, erősítő és persze szakértelem is. Vállaljuk koncert, színházi előadás, konferencia, céges és privát rendezvény hangosítását. Garantáltan profi hangtechnikát viszünk  magunkkal, és így élménnyé  válhat mindenki számára az esemény. 

Beltéri hangosítás

A beltéri hangosítás során felmérjük az adott helyiség akusztikai adottságait. Majd kiszámoljuk a szükséges hangfalak mennyiségét. Ezek alapján helyezzük el őket a térben. A megfelelő hangzás elérése érdekében alkalmazzuk a legoptimálisabb hangrendszert a helyiséghez paramétereihez képest. Céges rendezvények, bankettek, születésnapi bulik, esküvők, előadások, koncertek, családi napok, sportnapok, utcabálok, leány- és legénybúcsúk, konferenciák, kiállítások teljes hangosítását vállaljuk kedvező áron.

Kültéri hangosítás

Specialistái vagyunk a kisebb- és egészen nagy volumenű koncertek hangosításának is. De szakmai találkozók, konferenciák, műsorszámok, előadások hangtechnikai feladatait is maximális profizmussal oldjuk meg. A színpadi hangrendszer kialakítását részletes tervezés előzi meg, így a kivitelezés folyamata gördülékeny lesz. A hangszereken való hangok tökéletes megszólaltatása a zenészek dolga, minden más a miénk. A hallgatóság elől ugyan rejtve marad, de a színpad mögött jelen van egy más fajta művészet a hangmérnök keverőpultjában. Ennek kezelése komoly felelősség, és nem nélkülözheti a szakértelmet. És nálunk ebben sincs hiány!

Mobilhang a legjobb választás

Mindenki azt szeretné, hogy az általa szervezett, lebonyolított rendezvény tökéletesen sikeredjen. Egy céges rendezvény vagy konferencia, netán koncert szervezése komoly összpontosítást és energiát igényel. A szervezőnek rengeteg dologra kell figyelnie egyszerre. Megnyugtató tud lenni, ha az egyik kulcsfontosságú része, mint a hangtechnika profi hangosítókra van bízva. Ezért válasszon bennünket, és így egy gonddal kevesebb lesz a vállán.