Telefon:

06 20 469 42 24

E&A esküvőszervezés

A E&A Wedding olyan párok számára nyújt esküvőszervezés szolgáltatást, akik a jegyességüket kellemes hangulatban, stressz nélkül szeretnék eltölteni. Ha ti is ezt választjátok, akkor a legjobb helyen jártok, mert velünk az első személyes találkozótól a násznép haza indultáig kiemelt figyelemben részesültök.

esküvőszervezés
Tökéletes esküvőszervezés

Nálunk nem sablonesküvők születnek, minden pár egyedi és minden esküvő egyedi és megismételhetetlen. Romantikus, bohém elegáns vagy hagyományos? Pont olyan lesz amilyennek ti megálmodtátok. Naprakészek vagyunk az aktuális trendekkel kapcsolatosan és az egyedi kívánságok sem hoznak zavarba minket.

Az esküvőszervezés nem luxus

Az esküvőszervezés ma már mást jelent, mint néhány évtizede. Megváltozott a kereslet és a kínálat jelentősen kibővült. Látványelemek és szolgáltatások sokasága várja, hogy káprázatossá tegye az esküvőtöket. A varázslatos dekoráció ma már csak alap. A galambreptetés és a tűzijáték sem szokatlan esküvői program manapság, de ha tűzzsonglőröket szeretnétek az is megoldható. Sőt az esküvő hangosítás és esküvői DJ prezentálása sem okoz gondot. A mi dolgunk, hogy megoldjuk, hogy a nagy napotokon minden és mindenki a helyén legyen éppen ott és éppen akkor, amikor kell. Az elmúlt évek során széles partnerkapcsolati hálót építettünk. Megbízható kapcsolatrendszerünknek köszönhetően csakis azokat a szolgáltatókat ajánljuk a számotokra, akik már bizonyították a közös munka során, hogy rászolgáltak a bizalomra. Az esküvőszervező jelenléte a nagy napon sem luxus, hanem logikus döntés. Nem a menyasszony vagy az örömanya dolga, hogy minden után szaladgáljon és összehangolja a szolgáltatók munkáját.

Szerződésre szükség van

A költségeket nem emeli, inkább megkímél a rejtett költségektől és ügyel rá, hogy minden szolgáltatóval érvényes és mindenki érdekeit figyelembe vevő szerződés készüljön. Így senkit nem érhet meglepetés, vagy kár. Mindezek mellett bizonyára ti sem vagytok időmilliomosok és inkább választjátok a boldog várakozást a fárasztó és stresszes szervezkedést. Bármi is a vágyatok az esküvőtökön mindenre kínálunk megoldást. Ez a Ti Nagy napotok és mindenben olyan lesz amilyenről mindig is álmodtatok, anélkül, hogy bárki elvárásainak meg kellene felelnetek. Olyan esküvői helyszínt ajánlunk, amely megfelel az elképzeléseiteknek és belefér az esküvői költségvetésbe is. Minden szolgáltatás megszervezésében és összehangolásában is segítünk: fotó, videó, ceremóniamester, autó-bérlés stb… A szolgáltatókkal való egyeztetés a legjobb ár megtalálása és a szerződések megkötése a mi feladatunk. Gondoskodunk arról is, hogy, megfelelő műszaki háttér is rendelkezésre álljon, például hangosítás. Az üzleti világban eltöltött több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően járatosok vagyunk a szerződések világában. Kezeskedünk róla, hogy minden a legnagyobb rendben menjen.