Mobil:

06209769116

Színpadtechnika minden igényt kielégítően

Magas színvonalú színpadtechnika szolgáltatásaink mindazok számára elérhetők akik bennünket választanak. Szabadtéri- és beltéri rendezvényeket egyaránt megtudunk valósítani teljes körű színpadtechnikai repertoárunkkal. Kisebb vagy nagyobb koncertek, színpadi- és színházi előadások, divatbemutatók, céges rendezvények minőségi technikai hátterét biztosítjuk. Színpad bérlés Budapest és országszerte is lehetséges.

színpadtechnika

Színpadtechnika tervezés- és kivitelezés

Különböző nagyságú és formájú színpadokat építünk, az eseményhez illesztve, és az egyéni elképzelések szem előtt tartása mellett. Profi színpadépítő és színpadbontó csapatunk a fővárosi és vidéki rendezvények alkalmával is bevethető. Segítünk megtervezni a pontos méretű színpadot, színpad fedést, úgy, hogy az igénybevételnek megfelelő teherbírással rendelkezzen. A színpad tervezés folyamata során látványtervet készítünk, ahol a szerkezeti elemek nagyjából megtalálják a helyüket. Ezt utána a megrendelővel egyeztetve finomítjuk tovább, míg megkapjuk a végső színpadot. Bármit képesek vagyunk kivitelezni, kezdve a kisebb mobil színpadoktól, a különböző geometriai formákon át egészen a nagy íves színpadokig.

Színpadelemek

Színpadelemeink és színpad fedéseink változatosan variálhatók. Számtalan formát képesek ölteni az adott helyszín méreteihez igazítva. Színpad dekoráció, függesztett elemek, külön is mind mozgathatók. Beltéri rendezvényeken és kültéri eseményeken egyaránt hatékonyan alkalmazhatók. Vállaljuk szállodai rendezvények, termékbemutatók, kiállítások színpad tervezését, megépítését, bontását és elszállítását. Tervező és kivitelező csapatunk mindent megold egy kalap alatt. Béreljen tőlünk színpadot és teljes színpadtechnikát is.